1

Lingeriezaak Online | Voor de leukste lingerie voor dames en heren

Lowrise Zip string

Lowrise Zip string

€ 14,99

Wetlook pants Marcus

Wetlook pants Marcus

€ 39,99

Latex mini jurk

Latex mini jurk

€ 59,95

Bondage Games Bh setje

Bondage Games Bh set ...

€ 59,99

Wetlook body met open kruis

Wetlook body met ope ...

€ 49,99

Blaze deluxe bondage rope 10m

Blaze deluxe bondage ...

€ 18,99

Blaze deluxe bondage rope 5m

Blaze deluxe bondage ...

€ 14,99

Push up Bh Francesca-rood

Push up Bh Francesca ...

€ 29,99

Push up Bh Francesca-rood

Push up Bh Francesca ...

€ 29,99

Eikelring met E-Stimulatie - Pearly Pete

Eikelring met E-Stim ...

€ 59,80

Push-Up-BH Melissa

Push-Up-BH Melissa

€ 34,99

String Francesca-rood

String Francesca-roo ...

€ 14,99

Bondage touw 5 mtr

Bondage touw 5 mtr

€ 15,99

The Essential Body

The Essential Body

€ 31,96

Slipje Florieke

Slipje Florieke

€ 8,00

Push up bra Jessica - zwart

Push up bra Jessica ...

€ 24,99

Luxe String Jessica - rood

Luxe String Jessica ...

€ 14,99

Push up Bh Jessica - rood

Push up Bh Jessica - ...

€ 24,99

Kanten Push-up BH Dating-zwart

Kanten Push-up BH Da ...

€ 20,00

Stringbroekje Alicia

Stringbroekje Alicia

€ 19,99

Welkom bij Lingeriezaak Online

Onze website biedt een groot aanbod aan ondermode en nachtmode aan, maar je kunt hier ook terecht voor andere producten zoals accessoires of strandmode. Je hebt in ieder geval de keuze uit wel 8.848 verschillende producten. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product, kun je gebruik maken van de zoekfunctie op de homepage. Je typt simpelweg in wat je wil hebben, en de website gaat daarna bekijken of hij het aanbiedt. Je kunt ook een keuze maken uit de rij aan de linkerkant van de homepage, want hier staan alle verschillende soorten artikelen op alfabetische volgorde aangeboden.

Lingerie

Lingerie bestaat al decennia lang. Vroeger werden er echter vaak korsetten gedragen en andere ondermode met relatief stof. In deze moderne tijd zijn hier veel variaties ingekomen. Zo wordt er door vrouwen voornamelijk gebruik gemaakt van bh’s ter ondersteuning van de borsten, en kan het ondergoed variëren van strings tot aan boxers.

Een BH is essentieel om te dragen. Hierdoor kun je namelijk voorkomen dat je borsten snel gaan “hangen” en bovendien biedt het comfort aan je bovenlijf. En helemaal wanneer je gaat sporten of andere actieve bezigheden gaat ondernemen, is het vereist een BH te dragen.
Op onze website bieden we veel verschillende soorten BH’s aan. Zo vindt je ze in diverse pasvormen. Denk hierbij aan een haltervorm, of aan een balconette vorm. Ook kun je kiezen tussen allerlei materiaalsoorten waar het stof van is gemaakt. Zo kun je voor sexy kant kiezen, maar ook voor alleen katoen als je een eenvoudige BH wil hebben.

Tevens worden er op de website bikini’s en zwempakken aangeboden. Ook deze kun je in diverse pasvormen en kleuren vinden. Je kunt hierbij de artikelen ook nog selecteren op prijs, waardoor je ze eenvoudig met elkaar kunt vergelijken en er de goedkoopste optie uit kunt halen. Ook zul je zien dat onze website ook veel artikelen met flinke kortingen aanbiedt.

Tenslotte is het ook mogelijk accessoires te kopen via de website wanneer je niet alleen op zoek bent naar kleding. Er worden veel leuke spulletjes aangeboden die je outfit afmaken of simpelweg handig zijn om te gebruiken. Denk aan sjaals, hoofddeksels of sieraden, maar ook aan portemonnees en tasjes. Ook kun je hier kussentjes en massageolie vinden.

Extra informatie en bestellen

Wanneer je meer informatie over een product wil hebben, kun je dat inwinnen door simpelweg te klikken op de functie extra informatie. Hier kom je meer te weten over de materiaalsoorten die er gebruikt zijn om het product te maken, en je kunt meer informatie over de pasvorm of het ontwerp van het product krijgen. Als je het product hebt gevonden wat je wil hebben, kun je deze aanschaffen door simpelweg op bestellen te drukken. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de betreffende website die het product aanbiedt. Hier kun je vervolgens ook inzien hoelang het duurt voordat je het artikel in huis kunt hebben. Vaak hoeft dit niet lang te duren en heb je het artikel al binnen een aantal werkdagen thuis bezorgd gekregen. Tevens staan bij de webshop ook de verzendkosten aangegeven.